Vissza#075164, Eladó új építésű sorház Szombathelyen!


Lakóterület: 80.00 m274 900 000,- Ft

74 900 000,- FtLakóterület: 80.00 m2

9700.hu Ingatlaniroda Lengl László
+36 30 209 9400
 • Település: Szombathely
 • Ügyvitel típusa: Eladó
 • Építési mód: tégla
 • Építés éve: 2023
 • Fűtési mód: Geotermikus hűtés-fűtés
 • Lakótér mérete: 80.00 m2
 • Telek mérete: 0.00 m2
 • Szobák száma: 0
 • Energetikai tanusítvány: van
 • Ár: 74 900 000,- Ft

Érdeklődés az ingatlanra

Az ingatlan bemutatása

Bemutatás:

Szombathely „kertvárosában”, Szentkirályon, kínálunk megvételre, új építésű projektben épülő, három különálló családi házat.

Az ingatlanok egy összesen 1396 m2-es összközműves telekre épültek, egymástól jól elválasztva (nincs közös fal!). A tervezésnél fontos szempont volt az intimitás és a nyugodt otthon kialakítása. Ahogy az alaprajzokon is látszik, az ingatlanok csak a kocsibeállókkal kapcsolódnak egymáshoz, így a klasszikus sorházi, ikerházi zaj minimálisra korlátozódik.

A "C"lakórész 80,6 m2,  534 m2 saját telekrésszel, nappali+három jó méretű szobából ,egy kényelmes konyha-étkezőből kamrával és egy 10 m2-es, nappalihoz kapcsolódó teraszból áll. A fürdő zuhanyzóval és káddal is felszerelt és az illemhely külön helyiségben található.

Műszaki leírás:

Alapozás: A teherhordó falak alá 50 cm vastag beton sávalap készül. További részletekről a tartószerkezeti munkarész rendelkezik.

Lábazat, vízszigetelés: A padlóba és a falak alá, a lábazat tetejére egy réteg poliészter fátyol betétes modifikált bitumenes vastaglemez szigetelés készül. A lábazat anyaga fagyálló: beton.

Hőszigetelés: A lábazatra 8 cm XPS habot ragasztva, a felületét lekenve műgyantás cementvakolattal lehet felhordani a felületet adó színvakolatot. A hőszigetelés rögzítése ragasztással és tárcsás dübellel történik. A padlóba 10 cm EPS, a falakra 15 cm  EPS, a tetőre 20+5 cm kőzetgyapot hőszigetelés kerül.

Teherhordó falazatok: PTH 30 falszerkezet. A falszerkezetet mindkét oldalon vakolva.

Áthidalók: Elemmagas PTH áthidalók.

Válaszfalak: 10-es PTH válaszfalak, mindkét oldalon vakolt kivitelben.

Födém, lépcső: Fa födémszerkezet. Az épületben nincs 5,40 m feletti fesztáv, így tartószerkezeti kiviteli terv nem szükséges.

Fűtés: A lakások fűtése és használati meleg víz ellátása hőszivattyúval és villanybojlerrel történik.

Ácsmunkák: Az ácsszerkezet talp-, taréjszelemenes szerkezet.  Az eresz kialakítás csüngő szaruvéges. A szarufa tetejére az eresz szélességében lambéria burkolat kerül. A szarufák síkja felett páraáteresztő fólia készül, ellen-léccel biztosított 5 cm-es légréssel. A szellőző rést fém rovarhálóval kell elzárni a külső tértől. Az alul bemenő levegő kivezetésére a gerinc alatt szellőző cserepek lesznek elhelyezve. A beépítendő faanyagokat a felhasználás előtt gomba-, rovar- és lángmentesíteni kell.

Vakolatok, falburkolatok: Az épületben a fal szerkezetek mindenütt vakolt kivitelben készülnek, simított felülettel, fehérre festve. A vizesblokkok csempe burkolattal készülnek, vékony ragasztóba rakva.

Aljzatok: Az aljzatbetonra vízszigetelés készül, majd hőszigetelés lesz rá lefektetve. Erre PE elválasztó fóliával kerül az aljzatbeton. A kerámia burkolat aljzatkiegyenlítésre készül, ragasztva. Héjalás: A tető betoncserép fedéssel készül.

Homlokzatképzés: Az épület külső oldala hőszigetelő rendszerre felhordott színvakolattal lesz ellátva. A lábazat a homlokzat síkja mögött fut.

Egyéb műszaki leírások irodánkban megtekinthetők.

Referencia:

A kivitelező és a már korábban épült és birtokba vett házak tulajdonosai között kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően, ezen otthonok, az érdeklődőink számára megtekinthetők és tapasztalat cserére adnak lehetőséget.

Az ingatlanok kulcsra kész állapotban, házanként külön mérőórákkal, térkövezve, körbe kerítve, elektromos kapuval szerelve, terep rendezéssel, lakásonként kettő kocsi beállóval kerülnek átadásra szerződésben vállalva, 2023 augusztus 31-ig.

Használja ki az idén még elérhető, új építésű ingatlanokra igénybe vehető Családi Otthonteremtési Kedvezményeket(CSOK)+kamattámogatott hitelt, és az 5%-os Áfa visszatérítési lehetőséget.

Időpont egyeztetés kérhető a megtekintéshez és a műszaki és finanszírozási feltételekhez, a+36302099400-as telefonszámon.

Az ingatlan további adatai

 • Típusa: sorház
 • Állapota: új építésű
 • Parkolás: beállón
 • Tájolás: kelet-nyugati tájolás

Érdeklődés az ingatlanra